Ingredienti
- Please enter the ingredients in the following order:
- 425 g black beans
- 425 g pinto beans
- 425 g cannelloni, beans
- 1/2 large onion
- 3 cloves garlic
- 2 stalks of celery with leaves
- handful cherry tomatoes
- 1 tablespoon nut bimby
- 600 ml water
- handful of spinach
- 150 g mezzo penne
Accessori che ti serviranno
-
Spatola
-
Boccale Completo TM6
Condividi le tue attività
Questa ricetta mi interessaPreparazione della ricetta
Add garlic, onion and celery to jug - speed 4 for 5 seconds
Add 20 ml of olive oil and cook 3 minutes 100 degrees speed 1
empty mix into bowl, without washing jug - add half of each can of beans to jug along with tomatoes - puree 4 for 5 seconds
return onion celery mixture to jug with puree add remaining beans, spinach, water, nut bimby cook speed 1 , 100 degrees , 12 minutes
add pasta - cook an additional 8 minutes
serve - sprinkle with cheese
Modello di Bimby ®
-
Ricetta per
Bimby ® TM 31
Questa ricetta è stata fornita da un Utente Bimby ® e perciò non è stata testata da Vorwerk. Vorwerk non si assume responsabilità, in particolare, riguardo a quantità ed esecuzione ed invita ad osservare le istruzioni d'utilizzo dell’apparecchio e dei suoi accessori nonché quelle sulla sicurezza, descritte nel nostro manuale istruzioni.
Commenti
scusa Adele ma non puoi scricerla in italiano ??!!!!
pasta ai tre fagioli.....neri, borlotti, cannellini, cipolla, spinacci, pomodorini, sedano..........
mluisa